CIA POSTFESTUM, Barcelona
 

És una jove companyia nascuda de la iniciativa d'Anna Llopart, Anaïs Schaaff, Ferran Rojo i Oriol Saladrigues que es va estrenar a la XX Fira de Tàrrega l'any 2000. Amb l'espectacle Un dia després van rebre el premi al millor muntatge i a la millor actriu dins la Mostra de Teatre de Barcelona (2001).

L'equip d'aquesta companyia està vinculat a l'Institut del Teatre de Barcelona on han desenrotllat diverses disciplines artístiques. En els últims anys, tant l'autora i la directora com els tres actors han participat en diversos projectes teatrals i televisius de primer ordre a Catalunya i han col·laborat amb creadors del pretigi de Carles Santos, Esteve Rovira o David Plana. També han participat en espectacles de companyies com Comediants, Monti&Cia o La Cubana.

 L'ESPECTACLE

L'HOME RES

L'èxit persegueix l'Esteve. És l'humorista televisiu més popular del nostre país i tothom li augura un futur brillant en aquest mitjà. Però una dificultat s'interposarà entre ell i la seua consagració definitiva: Esteve patirà un procés irreversible de reducció que el submergirà en un món cruel, allunyat de la bombolla de felicitat (falsa) en què estava immers. La síndrome de decreixement l'obligarà a renunciar a l'èxit i a endinsar-se en una espiral de pèrdues.

FITXA ARTISTICA

DRAMATÚRGIA: Anaïs Schaaff

DIRECCIÓ: Anna Llopart

PRODUCCIÓ: Marisa Pérez

CONSTRUCCIÓ TITELLES I ESCENOGRAFIA: Paulo Duarte

IL·LUMINACIÓ: Ferran Rojo

MÚSICA ORIGINAL: Oriol Saladrigues

VESTUARI: Anaïs Schaaff i Anna Llopart

REPARTIMENT:

Ell- Joan Carreras

Ella- Judit Farrés

AJUDANT DE DIRECCIÓ: Anaïs Schaaff

 

 

 

anterior